utorak, 26. travnja 2016.

ROĐENDANSKI HAUL

Pozdrav svima! Nije me dugo bilo, ali kraj je školske godine i ja se maksimalno trudim da prođem najbolje što mogu što je uzrokovalo manjak postova. U subotu 23.04 mi je bio rođendan i želim podijeliti sa vama što sam dobila :) 



Prva stvar nije kozmetika, ali moram vam je pokazati. Sve moje prijateljice znaju da obožavam minione, pogotovo Boba i one su mi kupile šalicu na njega. Preslatka je! :)


Balea gelove za tuširanje obožavam, predivno mirišu i jedva ih čekam probati! :D


Balea 3u1 piling,maska i umivalicu sam dugo htjela, ima u sebi čestice za piling, miris je predivan, već obožavam ovaj proizvod :D

O Aussie 3 minute miracle tretmanu za kosu sam čula jaaako puno pozitivnih komentara i nisam baš imala neku želju da isprobam, nikada ga nisam ni spomenula i dobila sam ga. Jedva ga čekam isprobati pa vam javljam utiske :)

Labello care & colour nude sam htjela isprobati i baš sam se razveselila kada sam ga dobila. 



Catrice prime and fine paletica za konturiranje me baš razveselila. Nijansa za konturu je jako pigmentirana dok highlighter baš i nije.

Beautyuk kompaktni puder sam vidjela kod Vine i htjela sam ga probati pošto je moj essence all about matt pao na pod i razbio se. Nijansa mi je pretamna tako da će čekati ljeto da ga probam.

Essence velvet stick - 02 peony star mi je predivan i jako sam sretna što sam ga dobila.



Ako ste čitali moju makeup wishlistu za 2016 onda sigurno znate ovaj lak. Zaljubljena sam u ovu boju i presretna sam što ga imam! :D



Do sljedećeg puta, Nikolina♥

4 komentara:

  1. Dobila si predivne stvarčice. :)

    Pogledaj i moj blog http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/moja-kolekcija-avonovih-parfema-2-dio.html

    OdgovoriIzbriši